logo-jorna
Ga naar fotoboek
Wat is er mogelijk bij asverstrooiing
Wanneer u heeft besloten om de as van een overleden dierbare te verstrooien, dan zijn er verschillende manieren om dit te doen. Uiteraard hangt dit af van de plaats waar u de as wilt uitstrooien.

JORNA Asbestemming verzorgt de verstrooiing over land, over water en in de lucht. Op deze site vindt u waar en hoe wij dit kunnen doen.

Vanzelfsprekend hebben u en uw familie de mogelijkheid om bij de asverstrooiing aanwezig te zijn. Daarbij werken wij graag mee om deze plechtigheid geheel naar uw wensen in te richten.

Als tastbare herinnering aan de asverstrooiing, krijgt u na de verstrooiing een officieel certificaat en een bewaarkistje voor de urnsteen. Vaak wordt daarnaast gekozen om een klein deel van de as te bewaren in een mini-urn of as-sieraad.
Omdat JORNA Asbestemming uit principe geen provisie betaalt aan uitvaartleiders of derden, zijn onze prijzen lager en betaalt u een eerlijke prijs.

Het omzetten van de as naar een sier-urn of as-sieraad wordt vakkundig en kosteloos door ons verzorgd. Uiteraard kunt u hierbij aanwezig zijn, maar u mag dit ook zelf doen.

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
item2
Logon
BEKIJK FOTOBOEK
BEKIJK FOTOBOEK
BEKIJK REACTIES
BEKIJK REACTIES
disclaimer-imagemap

DRACHTEN
De Gaffel 46
Tel. 0512 544 406
Mail Jorna Drachten

JOURE
Jonkersbosje 11
Tel. 0513 419 466
Mail Jorna Joure

Onze openingstijden:
Drachten - Joure

©2017 - Jorna-Asbestemming - Disclaimer

area-home BEKIJK REACTIES