logo-jorna
passiebloem

DRACHTEN
De Gaffel 46
Tel. 0512 544 406
Mail Jorna Drachten

JOURE
Jonkersbosje 11
Tel. 0513 419 466
Mail Jorna Joure

Onze openingstijden:
Drachten - Joure

item2
Logon
disclaimer-imagemap
Asverstrooiing over water
Het verstrooien over water kan op diverse manieren en verschillende locaties worden gedaan. Vanuit een luchtballon of vliegtuig, of vanaf een motorschip, zeiljacht of skutsje kan de as over binnenwater of de zee verstrooid worden. Ook het overboord zetten van de as in een bio-urn, die vervolgens op de bodem uiteenvalt, is een mooie manier van asverstrooien.

JORNA Asbestemming zal de verstrooiing geheel voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan de toestemming om te mogen verstrooien en het beschikbaar hebben van schip, luchtballon of vliegtuig. Ook de as geschikt maken voor verstrooien en een officieel verstrooi-certificaat worden door ons verzorgd. Uiteraard kunt u met uw familie en vrienden bij de verstrooiing aanwezig zijn. Indien u een georganiseerde plechtigheid wenst, dan hebben wij hiervoor een erkende uitvaartleider beschikbaar.

Naast het verstrooien wordt vaak gekozen om een klein deel van de as te bewaren in een mini-urn of mooi as-sieraad. Ook hiervoor kunt u bij JORNA Asbestemming terecht.

©2017 - Jorna-Asbestemming - Disclaimer

area-home